Project omschrijving

Stichting Gambia geven met Liefde

Omschrijving:

Als gevolg van een thema update in combinatie met een serverupdate was de website van Stichting Gambia geven met Liefde niet meer benaderbaar. Het host bedrijf had de instelling jammer dan los het zelf maar op. Frank Eringaard nam daarop contact met mij op om de website weer online te krijgen. Erg belangrijk omdat de Stichting verplicht is de jaarcijfers online te hebben staan.

Update april 2019: omdat de irritatie betreffende het hostbedrijf alleen maar groter werd is de website verhuist naar een ander hostbedrijf, Argeweb.

Update mei 2019: de navigatie was onoverzichtelijk waardoor bezoekers lang moesten zoeken naar de informatie die ze wilden hebben. We hebben het navigatiemenu opnieuw ingedeeld waardoor alles overzichtelijker werd en bezoekers sneller op de door hun gewenste pagina terecht kunnen komen. Daarnaast was via een mobiel device het menu niet echt gebruiksvriendelijk. Dit had te maken met de instellingen van het thema. Het menu is daarom overgezet door middel van een plugin zodat ook mobiele bezoekers een overzichtelijk navigatiemenu te zien krijgen.

Terug naar overzicht