Beautycorner

2023-02-01T10:20:59+00:00

Beautycorner

Omschrijving:

De eigenaresse van beautysalon Beautycorner uit Helmond had via een gratis logomaker programma een logo ontwikkeld. Op zich was dit logo prima, alleen moest het uitvergroot als bestikkering op het pand terecht komen en daarvoor was het bestand niet geschikt. Daarom heb ik het logo overgezet via Adobe Illustrator zodat het in elk gewenste grootte goed uit de verf komt.

logo beautysalon
Beauty Corner

Gerard Brandsen Autoservice

2023-02-01T10:22:55+00:00

Gerard Brandsen Autoservice

Omschrijving:

Nieuwe website en huisstijl voor Gerard Brandsen Autoservice. Het complete huisstijl ontwerp bestond uit:

  • Website ontwerp
  • Logo ontwerp
  • Visitekaartjes
  • Beachvlaggen
  • Mastvlaggen
  • Klikbordposters met openingstijden
  • Bestikkering van het pand (logo 2,5 bij 1,5m en de naam met een lengte van 5m)
  • Actieflyer voor tijdens de opening
  • Tas met diverse gadgets voor tijdens de opening
visitekaartjes gerard brandsen autoservice
logo gerard brandsen autoservice

Affordable Africa Safaris

2019-06-11T17:45:21+00:00

Affordable Africa Safaris

Omschrijving:

Redesign van de oude website. Door de groei van het bedrijf ontstond de noodzaak voor een professionelere website met voor de toekomst alvast de mogelijkheid ingebouwd tot het online boeken van safari’s. De oude website was gemaakt in Weebly’s en werd gehost bij GoDaddy. Tijdens de bouw van de nieuwe website moest de oude website blijven draaien.

De nieuwe website is gebouwd op een tijdelijke url. Toen de nieuwe website naar wens was is de domeinnaam verhuist naar Argeweb en is de website overgezet van de tijdelijke url naar de definitieve url.

Restaurant d’Artiest

2018-11-05T15:44:23+00:00

Restaurant d’Artiest

Restaurant d'Artiest plafonddoek stoomtrein
Restaurant d'Artiest plafonddoek oude huisjes
Restaurant d'Artiest plafonddoek toegangshek
Restaurant d'Artiest plafonddoek Stoomgemaal

Omschrijving:

Restaurant d’Artiest op het Achtereiland in Medemblik heeft in de zomer een heerlijk overdekt terras aan de haven van Medemblik. Om deze overkapping sfeer te geven heb ik 6 spandoeken bedrukt met foto’s uit Medemblik. Deze spandoeken zijn aan het plafond van de overkapping bevestigd waardoor er een intieme sfeer is ontstaan.

Website: deartiest.nl

Restaurant d'Artiest wanddecoratie winter boerderij
Restaurant d'Artiest wanddecoratie winter wilgen
Restaurant d'Artiest wanddecoratie winter hek
Restaurant d'Artiest wanddecoratie winter sloot

Om met de seizoenen mee te gaan heb ik voor het restaurant  mooie winterse foto’s laten drukken. Deze zijn gedrukt op canvas op een 2cm dik frame voor een mooi effect.

Stichting Gambia geven met Liefde

2019-06-11T17:14:13+00:00

Stichting Gambia geven met Liefde

Omschrijving:

Als gevolg van een thema update in combinatie met een serverupdate was de website van Stichting Gambia geven met Liefde niet meer benaderbaar. Het host bedrijf had de instelling jammer dan los het zelf maar op. Frank Eringaard nam daarop contact met mij op om de website weer online te krijgen. Erg belangrijk omdat de Stichting verplicht is de jaarcijfers online te hebben staan.

Update april 2019: omdat de irritatie betreffende het hostbedrijf alleen maar groter werd is de website verhuist naar een ander hostbedrijf, Argeweb.

Update mei 2019: de navigatie was onoverzichtelijk waardoor bezoekers lang moesten zoeken naar de informatie die ze wilden hebben. We hebben het navigatiemenu opnieuw ingedeeld waardoor alles overzichtelijker werd en bezoekers sneller op de door hun gewenste pagina terecht kunnen komen. Daarnaast was via een mobiel device het menu niet echt gebruiksvriendelijk. Dit had te maken met de instellingen van het thema. Het menu is daarom overgezet door middel van een plugin zodat ook mobiele bezoekers een overzichtelijk navigatiemenu te zien krijgen.

Taxatie en Inkoop

2018-11-05T15:49:06+00:00

Taxatie en Inkoop

Taxatie en Inkoop iMac
Taxatie en Inkoop iPhone

Omschrijving:

David Knol van het Zilverpakhuis ging zich de laatste jaren steeds meer toeleggen van het ontwerpen en maken van sieraden tot het inkopen en taxeren van goud, zilver, kunt, antiek, verzamelobjecten en overige edelmetalen.

Omdat de website van het Zilverpakhuis daarmee de lading niet meer dekte ontstond de behoefte aan een nieuwe website, speciaal gericht op de inkoop en taxatiedagen.

Taxatie en Inkoop header

Ten behoeve van de website heb ik tevens het logo alsmede de headerbanner ontworpen. Als basis heb ik hiervoor de kleuren blauw en geel gebruikt. Deze kleuren komen weer terug in de al bestaande flyers zodat dit de herkenbaarheid ten goede komt.

Flyers Zilverpakhuis

Ga naar de bovenkant